Badmintonclub Dobo
Badminton is wat ons bindt, vriendschap is wat ons drijft.
 
    aanmelden    

Nieuwsarchief:  2020-10-14    COVID - Code ORANJE in badmintonland

Beste Bad-Ton leden,

 

Code Oranje

 

Nationale Overheid:

Zoals jullie ongetwijfeld zullen vernomen hebben in de media hebben de autoriteiten code oranje ingevoerd voor indoorsporten.

Contactsporten en gevechtssporten worden verboden

Sporten waarbij er een afstand gegarandeerd kan worden van 1,5 meter mogen nog doorgang vinden.

Kleedkamers en douches mogen niet meer gebruikt worden.

Kantines zijn nog steeds toegankelijk mits naleving van de regels.

Maskerplicht wanneer je niet speelt en regelmatig handen ontsmetten.

 

De Vlaamse badmintonfederatie

heeft intussen besloten dat dubbelspel niet meer kan maar enkelspel wel.

 

BC DOBO

Om iedereen zoveel mogelijk speelgelegenheid te geven en we slechts 8 velden beschikbaar hebben op maandag nopen ons om opnieuw te werken met voorinschrijving middels de bijgevoegde doodle link.

Op zaterdagen is er gemiddeld minder opkomst en werken we niet met voorinschrijving. (4 pleinen beschikbaar en in geval van grotere opkomst kunnen we de terreinen van Dijlevallei innemen)

Op de doodle voor maandag vinden jullie telkens twee time slots: één van 19u tot 20u en één van 20u tot 21u.

Jullie kunnen zelf kiezen welk timeslot je het beste uitkomt. De diehards onder ons kunnen ook opteren om voor twee uren in te tekenen. Let wel enkelspel is fysiek veel intensiever dan dubbelspel en vereist een goede conditie. We spelen telkens maximaal 2 sets.

Indien blijkt dat er meer inschrijvingen zijn dan velden dan zal uw nederige dienaar een selectie maken op basis van volgende criteria:

1/ zij die hebben ingetekend voor 2 uur worden terug gebracht naar 1 uur in functie van een evenwichtige veldbezetting over de twee time slots.

2/ zijn er dan nog steeds teveel deelnemers dan zal de selectieheer in functie van de voorgaande speelfrequentie deelnemers helaas moeten schrappen.

 

We verzoeken iedereen om te komen opdagen op de uren waarop ze hebben ingetekend.

Kan je dooromstandigheden echt niet komen op het tijdstip waarvoor je hebt ingetekend dan kan je ondergetekende verwittigen uiterlijk tot zaterdag voor de speeldag. De selectieheer zorgt voor vervanging.

Op donderdag stuur ik zoals voorheen het lijstje door met de leden die kunnen spelen. Blijkt ter elfder uren dat je echt niet kan spelen dan is dat geen ramp aangezien er maximaal 1 iemand aan de kant zou staan. Deze persoon kan afwisselen met zij die moe zijn en even willen rusten. We rekenen op ieders sportiviteit.

 

Jullie bepalen zelf met wie je dubbelt aangezien het speelniveau enigszins evenwichtig moet zijn. Geroutineerde en ervaren spelers kunnen er ook af en toe voor kiezen om nieuwe leden op sleeptouw te nemen en hen wat tricks en trucks bij te brengen.  

 

Na één maand zullen we opnieuw evalueren en eventueel bijsturen op basis van jullie feedback en input.

We hopen evenwel dat code oranje snel zijn passie verliest en snel terug geel wordt.

 

We wensen jullie allen veel spelplezier. Moest er één en ander niet duidelijk dan kan je me altijd mailen of bellen. (coördinaten beneden beschikbaar)

Op goed geluk en vooral op jullie gezondheid

 

Link Doodle:

https://cally.com/afspraak/beschikbaarheid/pqx7u6wt4ha9cjh4Terug naar het nieuwsoverzicht


This site is brought to you by  ©2006-2020   Hosted at   -   Reacties op de inhoud  -   Laatste wijziging: 24-05-2018