Badmintonclub Dobo
Badminton is wat ons bindt, vriendschap is wat ons drijft.
 
    aanmelden    

Nieuwsarchief:  2020-09-11    DOBO Nieuwsbrief

Beste Bad-Ton leden,


Corona heeft veel roet in ons jubileum jaar gegooid. En het gaat maar door. Met veel spijt in mijn hart laat ik jullie weten dat wij als bestuur besloten hebben om ons jubileumfeest van 26 oktober aanstaande uit te stellen naar een latere nog te bepalen datum. Een feest waar we op 1,5 meter van elkaar moeten blijven is geen feest maar een seminarie. Sommige van onze eminente leden met heel veel jaren op hun teller zouden teveel risico lopen en dat willen we onder elk beding vermijden.    
Ook ons jaarlijks weekendje uit naar de Voerstreek dat we in Oktober hadden gepland wordt nogmaals verdaagd. 😏

Ander Corona nieuws: ik heb met mijn collega van Dijlevallei afgesproken om bij de wisseling van de wacht om 21 uur op maandag onze bubbels niet met elkaar te laten interfereren. Dat betekent dat wij ons om 21 uur meteen terugtrekken en dat de leden van Dijlevallei niet eerder dan 21 uur mogen aantreden. Zij mogen dus niet opwarmen op onze velden.

Goed nieuws is dat de kantine terug opent per 22 september zodoende dat we daar verder kunnen socialiseren en kletsen weliswaar met respect voor de regels.

Nog goed nieuws:    

BC DOBO zal ook dit jaar weer deelnemen aan de VET cup. Deze veteranencompetitie + 35 is voorzien in het voorjaar van 2021. 

Ook hebben we ons geëngageerd om deel te nemen aan het Sporta recreantencircuit. Hieraan kunnen alle leden deelnemen. Dat zijn 6 ontmoetingen en deze gaan door in Herk de Stad, Kessel-Lo (ons caroussel  tornooi), Genk, Brecht, Boutersem en Zwevezele. Het eerste tornooi zal reeds doorgaan op 10 oktober in Herk de Stad. Heb je zin om mee te doen laat het ons weten. Je bent niet verplicht om alle ontmoetingen mee te doen. 
 

A la proxima volta

Donatelli Bosco

--
Badminton Club Dobo   dobologoTerug naar het nieuwsoverzicht


This site is brought to you by  ©2006-2020   Hosted at   -   Reacties op de inhoud  -   Laatste wijziging: 24-05-2018