Badmintonclub Dobo
Badminton is wat ons bindt, vriendschap is wat ons drijft.
 
    aanmelden    

Contacteer ons

Aanspreekpersoon voor de leden

Heb je vragen, bedenkingen bij de werking, dan kan je tijdens onze speelmomenten op maandag en zaterdag steeds terecht bij Patsy Meulemans. Zij is onze verantwoordelijke voor public relations.
Voor formulieren, documenten, verzekeringen, financies spreek je best Marc Hechtermans aan, onze penningmeester.
Mochten beide afwezig zijn, spreek dan Frank Heuts (voorzitter) of Willem Boon (secretaris) aan. Cédric Lathuy is onze webmaster.

Zit je met iets, heb je een idee, een probleem, ... aarzel om het te laten weten.Inschrijven

Op onze hoofdpagina vind je hoe je je kan inschrijven.


Badmintonclub Dobo vzw
Kesseldallaan, 95/401
3010 Kessel-Lo
infobcdobo.be

Bank: Argenta Spaarbank
IBAN: BE51 9731 8073 3262
BIC: ARSPBE22
Ondernemingsnummer: 678.437.301Privacy-verklaring

Op 25 mei 2018 treedt de General Data Protection Regulation (GDPR) ook bekend als AVG, de nieuwe Europese wet voor databescherming, in werking. Dit heeft gevolgen voor elke organisatie die gegevens verwerkt van Europese consumenten. De nieuwe wet verscherpt regels uit de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens, maar voegt ook een aantal nieuwe verplichtingen toe. Om te voldoen aan deze nieuwe regelgeving hebben wij een aantal wijzigingen aangebracht op onze website. Hieronder vindt u alvast onze privacy-verklaring.

Indien u niets doet, zal u vanaf 25 mei 2018 nog steeds onze nieuwsbrieven blijven ontvangen. Wij zullen echter uw gegevens en foto onzichtbaar maken voor andere leden. U kan nu ook al inloggen op onze website en uw profiel-pagina (menu: "Mijn profiel" > "Editeer mijn profiel") raadplegen, waar u uw privacy instellingen zelf kunt wijzigen.

Badmintonclub Dobo verwerkt uw persoonsgegevens uitsluitend voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor direct marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden.
Met het oog op het registreren van onze leden en het afsluiten van een verzekering, geven wij persoonsgegevens door aan de sport federatie FEDES.
Jaarlijks dienen wij een subsidie dossier in geven wij hiervoor persoonsgegevens van onze leden door aan de Stad Leuven. Verder registreren wij, uit veiligheidsoverwegingen en tevens om onze website verder te verbeteren, wie onze website bezoekt en wie inlogt op het gedeelte dat aan leden is voorbehouden. We regsireren hierbij ook uw IP-adres.

Elk lid heeft het recht op inzage in zijn persoonsgegevens die wij verzamelen (toegankelijk menu: "Mijn profiel" > "Editeer mijn profiel", na inloggen op onze website) en zo nodig verbeteringen aan te brengen (aanvraag kan via website of email naar webmaster@bcdobo.be).

Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u hier.
This site is brought to you by  ©2006-2020   Hosted at   -   Reacties op de inhoud  -   Laatste wijziging: 29-09-2018